Workshop met XXL wol: Woolahoop - double triangle

Je hebt deze Woolahoops vast al wel voorbij zien komen op de website en/of onze social media kanalen, deze wil jij toch ook in jouw interieur?

Wil je hem liever niet kopen maar zelf maken om vervolgens met trots aan je bezoek te kunnen laten zien?

 

Volg dan een workshop bij Stylinterior!

 

Tijdens deze workshop krijg je een beukenhouten hulahoop in de maat naar keuze met het benodigde wol in de kleur ivoor. Wil je liever een andere kleur? Dat kan, tegen een meerprijs van €12,95 kun je kiezen uit de kleuren van de kleurenkaart. (Bestel hiervoor dan product ''toeslag kleurenwol workshop'' in het juiste gewicht, mee met de workshop die je reserveert en vermeld in de opmerkingen in welke kleur je jouw Whoolahoop graag wilt maken.)

Een workshop voor een Whoolahoop duurt ongeveer 2 uur. In de workshop wordt je bijgestaan door de workshopbegeleider Linda, wie tot in de puntjes de techniek uitlegt onder het genot van een kop koffie of thee en wat lekkers. Vervolgens is het aan jou en ga je aan de slag. In een groep van maximaal 6 cursisten maken jullie dan een prachtige Whoolahoop. Tijdens de workshop zorgen we gezamenlijk voor de gezelligheid en kun je natuurlijk vragen stellen als je er niet uitkomt, Linda zal hierbij haar uiterste best doen je zo goed mogelijk te helpen zodat ook jij naar huis gaat met een prachtig eindresultaat.

 

Ben jij helemaal om en wil jij ook zo'n prachtige Whoolahoop leren maken? Kijk dan in de agenda wanneer er een workshop gepland staat en geef deze datum dan aan in de opmerkingen van de reservering.

 

--> Liever een andere datum of wil je zelf met een groep een workshop volgen en eventueel op locatie naar keuze? Neem dan even contact op, dan verstuur ik een op maat gemaakte offerte.

 

Workshop met XXL wol: Wooly hulahoop - double triangle
€ 64,95

€ 54,95

Toeslag kleurenwol workshop

Bestel dit onderdeel mee voor als je een workshopitem graag wilt maken in een andere kleur dan ivoor. Bekijk op de kleurenkaart welke kleur je het kussen graag zou willen maken en vermeld deze kleur in de opmerkingen van je reservering.

 

* Alleen te bestellen als aanvulling op de workshops met XXL wol.

Toeslag kleurenwol workshop

€ 29,95

  • Beschikbaar