Workshop met XXL wol: kussen

Je hebt deze schitterende kussens vast al wel voorbij zien komen op de website, deze wil jij toch ook in jouw interieur?

Wil je hem liever niet kopen maar zelf maken om vervolgens met trots aan je bezoek te kunnen laten zien?

 

Volg dan een workshop bij Stylinterior!

 

Tijdens deze workshop krijg je 2 kilo wol voor een kussen in de kleur ivoor en de kussenvulling. Het kussen wordt ongeveer 55x55cm. Wil je een andere kleur? Dat kan, tegen een meerprijs van €29,95 voor 2 kilo kun je kiezen uit de kleuren van de kleurenkaart. (Bestel hiervoor dan product ''toeslag kleurenwol workshop'' in het juiste gewicht, mee met de workshop die je reserveert en vermeld in de opmerkingen in welke kleur je jouw kussen graag wilt maken.)

Een workshop van een kussen maken duurt ongeveer 2 uur. In de workshop wordt je bijgestaan door de workshopbegeleider Linda, wie tot in de puntjes de techniek uitlegt onder het genot van een kop koffie of thee en wat lekkers. Vervolgens is het aan jou en ga je aan de slag. In een groep van maximaal 6 cursisten maken jullie dan een heerlijk soft & cozy kussen. Tijdens de workshop zorgen we gezamenlijk voor de gezelligheid en kun je natuurlijk vragen stellen als je er niet uitkomt, Linda zal hierbij haar uiterste best doen je zo goed mogelijk te helpen zodat ook jij naar huis gaat met een prachtig eindresultaat.

 

Ben jij helemaal om en wil jij ook zo'n prachtige kussen zelf leren maken? Kijk dan in de agenda wanneer er een workshop gepland staat en geef deze datum dan aan in de opmerkingen van de reservering.

 

--> Liever een andere datum of wil je zelf met een groep een workshop volgen en eventueel op locatie naar keuze? Neem dan even contact op, dan verstuur ik een op maat gemaakte offerte.

Workshop met XXL wol: kussen
€ 105,00

€ 85,00

  • Beschikbaar

Toeslag kleurenwol workshop

Bestel dit onderdeel mee voor als je een workshopitem graag wilt maken in een andere kleur dan ivoor. Bekijk op de kleurenkaart welke kleur je het kussen graag zou willen maken en vermeld deze kleur in de opmerkingen van je reservering.

 

* Alleen te bestellen als aanvulling op de workshops met XXL wol.

Toeslag kleurenwol workshop

€ 29,95

  • Beschikbaar