Workshops met XXL wol

Het is helemaal in; de huidige trend voor XXL producten en dan met name de XXL wollen plaids. Het is natuurlijk al bekend dat er bij Stylinterior meerdere XXL wollen items te koop zijn, maar nu kun je het ook zélf leren en wel in de workshops met XXL wol!

 

Om deze producten te leren maken is namelijk helemaal niet zo moeilijk en als je ook wat creatief ingesteld bent zul je de techniek snel onder de knie hebben. Maar ook voor de mensen die niet zo creatief ingesteld zijn of juist helemaal niet, kunnen dit leren! Door de ondersteuning en begeleiding van de workshopbegeleider zul ook jij tot een mooi eindresultaat komen en met een mooi afgerond product naar huis gaan.  Omdat de techniek vrij simpel is, kun je altijd na afloop van een workshop of achteraf nog extra XXL wol bijbestellen bij Stylinterior om meerdere producten thuis te maken.

 

De XXL wol dat Stylinterior gebruikt is van 100% hoge kwaliteit Merinowol, de zachtste wol ter wereld! Deze wol is afkomstig van de unieke Merinosschapen. Hun wol vezels zijn veel fijner dan gewone schapenwol en 6 keer fijner dan mensenhaar. Dat is waarom de XXL wol zo onwijs zacht is en waarom dit nooit zal leiden tot krassen of jeuk. De wol is daarom heerlijk knuffelbaar, maar ook heel stijlvol voor in het interieur en daarnaast zal je huid de liefdevolle, zachte aanraking enorm waarderen.

 

Tijdens een workshop krijgen de cursisten het benodigd gewicht aan XXL wol (dit hangt af van de soort workshop er gevolgd wordt) plus eventueel extra vulling-materiaal en een instructie van de workshopbegeleider. Natuurlijk is er voor iedere cursist een kopje koffie of thee met wat lekkers bij aankomstaanwezig en gedurende de workshop ook een glas fris.

 

Ben jij ook overtuigt om een workshop bij Stylinterior te volgen? Aarzel niet langer en kijk naar welke workshop(s) je zou willen volgen, meld je aan voor een bepaalde datum. Na afrekening ben je verzekerd van een plaats tijdens de workshop.

 

Zie ik jou ook snel bij een workshop?

 

Liefs!

 

 

 

* De workshops zijn te volgen in Lelystad op locatie bij Stylinterior ~ Jol 19-39 ~ 8243EV ~ Lelystad.

* Liever een workshop op locatie naar eigen keuze? Dit kan voor een groep van 6-10 cursisten. Vraag hiervoor een speciaal op maat gemaakte offerte aan.


Workshop Woolahoop

Workshop poef

Workshop kussen

Workshop klein/groot plaid

Workshop rond vloerkleedAnnuleringskosten

 

Mocht er een cursist voortijdig een deelname aan een workshop willen annuleren, komen er annuleringskosten bij kijken. Dit is omdat er een plek gereserveerd wordt per cursist en de beperkingen om een nieuwe cursist toe te voegen aan de desbetreffende workshopdatum.

 

Deze annuleringskosten bedragen:

14 dagen voor aanvang workshop €15,00,

7 dagen voor aanvang van workshop €25,00

korter dan 7 dagen voor aanvang van workshop €35,00.

Deze kosten worden verrekend met het reeds betaalde bedrag, het resterende bedrag wordt binnen 14 dagen gestorneerd.