Babynest met dekentje en kussentje/doekje

Dit unieke babynestje is een heerlijk zacht bedje voor jouw pasgeboren baby. De baby voelt zich er veilig en geborgen in en het ligt heerlijk zacht op het matrasje welke luchtdoorlatend is. Door aan het lint te trekken aan de rand kun je het formaat eenvoudig aanpassen voor een wat ruimer nestje of een wat compacte nestje. Door de hoog opstaande rand zal jouw kleintje er bovendien niet uitvallen.

 

Het babynestje kun je in bijvoorbeeld het ledikantje of in de box leggen, deze zijn namelijk in het begin erg groot voor zo'n baby en dan is een geborgen nestje toch een uitkomst! Daarnaast kun je het babynestje ook naast je op de bank leggen, zo ligt de kleine toch veilig en zal hij er niet van af kunnen rollen. Ook in de wandelwagen wordt een babynest wel eens gebruikt.

 

Het babynestje is voor de eerste maanden van je kleintje en is te gebruiken vanaf dag 1 t/m ongeveer een maand of 4/5. Dit heeft ook te maken met de lengte van de baby.

 

Het babynestje is zo'n 100cm lang en 70cm breed.

Het dekentje is 50cm x 80cm en het kussentje/doekje is 25cm x 25cm.

De set is te bestellen in de kleuren die er momenteel op voorraad zijn. Kijk hiervoor in onze ''Stoffenwinkel'' en vermeld bij je bestelling in de opmerking de kleurcode(s) in welke stof je de set graag zou willen hebben. (Je kiest 1 kleur of 2 kleuren, de gehele set wordt hierin gemaakt.)

Liever de wens voor een andere print of kleur en heb je hiervan eventueel een voorbeeld? Laat het ons dan weten, dan kijken wij graag wat we voor je kunnen betekenen!

 

* Houd te allen tijden de baby in de gaten als hij in het babynestje ligt en zodra de baby begint te draaien of om te rollen wordt aangeraden het nestje niet meer te gebruiken.

 

Babynest met dekentje en kussentje/doekje
€ 84,95

€ 64,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 10-14 werkdagen1