Ons eigen unieke en bijzondere sieradenlabel is geboren!

 

Amour de vie betekent letterlijk 'Liefde voor het leven'. Voor de één is dat zijn of haar partner of kinderen, een vriend of vriendin. Voor een ander is het een geliefd huisdier of een bijzondere locatie. Wat jouw liefde ook mag wezen, je kan deze liefde in een prachtig sieraad laten vastleggen. Bij Amour de vie hechten wij veel waarde aan elk bijzonder sieraad wat wij mogen maken en elk juweel wordt dan ook met grote zorgvuldigheid en liefde gemaakt. Goed genoeg om haar eigenaar te laten stralen.

Bij Amour de vie vind je handgemaakte, persoonlijke en unieke (Sterling 925. zilveren) sieraden welke een bijzonder verhaal mogen vertellen. Of je nu een mooie herinnering wilt vastleggen in een moedermelk sieraad, een aandenken aan een overleden dierbare wilt vereeuwigen in een juweel, zand of misschien wel bloemen van een bijzondere locatie overal mee naartoe wilt nemen of gewoon een uniek en persoonlijk sieraad wilt laten maken, je bent hiervoor bij Amour de vie aan het juiste adres.

Bij Amour de vie maken we elk sieraad namelijk bijzonder. Elk juweel heeft ook haar eigen verhaal en is klaar om jou te laten stralen. In elk sieraad zit onwijs veel liefde en geduld verwerkt en dit maken we dan ook elke keer weer met grote zorgvuldigheid. Zodra zij diverse controles heeft ondergaan en wanneer zij zodoende “perfect” is, zal zij op weg gaan naar haar eigenaar.

 

Kijk gerust rond en dan horen we graag wat voor moois we mogen creëren voor jou.

 

 

Ook de wens voor zo'n bijzonder sieraad? Kijk dan op www.amourdevie.nl welk uniek juweel bij jou past.