Mama's op hakken! (deel 2)

Vanaf vandaag weer een leuk artikel te lezen over mij op Mamasophakken.nl

 

Ik volg Mama's op hakken ook op Facebook en vind het leuk om dagelijks nieuwe blogs te lezen. Zo hebben zij diverse gastbloggers en veel bijzondere blogs met o.a. een categorie ''Meet the mama'' waarin zij elke week een mama voorstellen met wat zij precies doet.

 

In een eerdere blog vermelde ik al dat ik gezellig met mijn dochter hiervoor was afgereisd naar het noordelijke Leeuwarden.

 

In het artikel op hun website lees je mijn verhaal =)

 

Laat je mij weten wat je ervan vond?

 

Liefs,


0 Berichten

The single mama!

Wat staat er weer een leuk artikel online, en natuurlijk over mij en Hands of Linda.

 

Dit blog kwam ik een tijd geleden tegen op Facebook. Je vindt er geregeld leuke artikels over het moederschap en leuke weetjes en wereldnieuws. Erg interessant om te lezen.

 

Ik vond het daarom extra leuk dat Marjolijn een stuk over Hands of Linda wilde delen. Zij stelde mij een aantal vragen welke ik kon beantwoorden, wat uiteindelijk tot een geweldig artikel heeft geleidt. Lees hem snel en beoordeel zelf.

 

Liefs,

meer lezen 0 Berichten

Onlinelifestylemagazine!

Vandaag staat er een blog online over mij als moeder en als (startende) ondernemer. In mijn geval, ook nog de combinatie met mijn studie. Je vind het blog hier. En laat hieronder gerust weten wat je van het blog vind, vind ik leuk om te horen! =)

 

Ik lees regelmatig artikels en blogs via OnlineLifestyleMagazine. Je leest er namelijk diverse leuke dingen als de Q&A met moeders en hun (startende) onderneming, maar je vindt er ook geregeld leuke weetjes, diverse reistips en verhalen, heerlijke recepten, diverse verhalen van gastbloggers, lifestyle en meer! Kort om, voor ieder(e mama) wat wils!

Gewoon even op je telefoon, tablet of laptop op je schoot wat ontspannende artikels lezen, terwijl je een kop thee en een reep chocolade of zak snoep achter de kiezen verstopt.

 

Maar daarvoor moet je natuurlijk wel even een bezoekje doen aan de website.

 

Liefs,


0 Berichten

Labels en visitekaartjes gearriveerd!

Vandaag ben ik zo blij als een meisje in een snoepwinkel!

 

Ik heb mijn leren labels mogen ontvangen met daarnaast de geweldige visitekaartjes. Ik ben helemaal happy en ze zijn precies zo geworden als ik gewenst had, strak, elegant en helemaal Linda!

 

De leren labels zijn 5cm bij 3cm en in een cognac-kleur.

De visitekaartjes hebben een metallic-print aan de voorkant en een matte afwerking aan de achterkant, geweldig resultaat!

 

Wat vinden jullie ervan?

 

Liefs,


0 Berichten

Mama's op hakken! (deel 1)

Vandaag ben ik een dagje met dochterlief weggeweest en wel naar Leeuwarden!

Wij hadden namelijk een afspraak met de bloggers van Mama's op hakken voor een fotoshoot. Er werden foto's van ons gemaakt die zij straks zullen toevoegen aan de blog die ze over mij zullen schrijven, als jonge moeder en hoe ik dat ervaar. Ik ben hiervoor ook geïnterviewd, om mijn verhaal te doen, mijn ervaringen te delen en te vertellen hoe ik het moederschap ervaar, in combinatie met mijn studie, werk en het sociale leven.

Naast beelden van mij, zijn er natuurlijk ook een paar leuke shots gemaakt van dochterlief en van ons samen.

 

Wil jij weten wat ik hen allemaal verteld heb en hoe ik andere moeders wil inspireren? Blijf dan in de buurt zodat jij als een van de eersten de blog ziet verschijnen!

Hiernaast alvast wat eigen foto's in Leeuwarden

 

Liefs,


0 Berichten