Het gezicht achter Stylinterior

Aangenaam!

Mijn naam is Linda, geboren en getogen in Lelystad in maart ‘91. Ik heb 2 prachtige kids, een dochter van november ‘11 en een zoon van maart ‘18 en samen wonen wij met z'n drieën in Lelystad.

 

Ik ben altijd al erg creatief geweest en er is altijd tegen mij gezegd dat ik daar wat mee gaan moest doen. Daarom wilde ik een bedrijf op creatief gebied oprichten, wat alle kanten op kan. Zo maak ik unieke dingen, waar er maar 1 van te koop is, maar maak ik ook producten op aanvraag, o.a. de soft & cozy items bijvoorbeeld.

 

Verder teken ik ook graag en ontwerp ik graag en ben ik veel bezig met interieurstyling. Kijk hiervoor eens op mijn Instagrampagina @Lavielalinda. Ik ben erg veelzijdig, zolang ik maar mijn creativiteit kan loslaten en bezig kan zijn met mijn handen. 

 

Mijn droom is om een restaurant of lunchroom/bistro in Parijs te openen. Waarom Parijs? Ik ben elk jaar wel eens in Parijs en ik hou enorm veel van de sfeer, de cultuur, de mensen, de omgevin en alles wat daarbij komt kijken. Dit zijn de redenen waarom ik daar heel graag mijn toekomst zou willen voortzetten. 

Ik heb altijd al in de horeca gewerkt en wil dit ook graag blijven doen, hier ligt mijn passie. (Tevens heb ik mijn Mbo diploma Horeca ondernemer/manager in mijn zak en volg ik hedendaags de studie Hbo Associate Degree Ondernemen.)

 

Sinds ik Stylinterior gestart ben in 2017, zit ik wel te bedenken hoe ik dit creatieve bedrijf en de horeca het beste kan combineren. Dat lijkt voor mij namelijk een ideale uitkomst: een bedrijf waarin ik mijn creativiteit nog steeds kan voortzetten en waarin ik tevens mijn passie voor de horeca kan behouden.

 

Dus wie weet.....

 

Verder wens ik je veel plezier op de website en ik hoop dat ik jouw wensen kan vervullen. Mocht je bepaalde wensen hebben of met vragen zitten, neem dan gerust contact via het contactformulier. Ik help graag daar waar ik kan.

 

Een creatieve groet,

Linda

 

Locatie

Jol 19-39

8243 EV Lelystad

Email: Stylinterior@hotmail.com

Telefoon: 06 82 92 05 58


Impressie