Onlinelifestylemagazine!

Vandaag staat er een blog online over mij als moeder en als (startende) ondernemer. In mijn geval, ook nog de combinatie met mijn studie. Je vind het blog hier. En laat hieronder gerust weten wat je van het blog vind, vind ik leuk om te horen! =)

 

Ik lees regelmatig artikels en blogs via OnlineLifestyleMagazine. Je leest er namelijk diverse leuke dingen als de Q&A met moeders en hun (startende) onderneming, maar je vindt er ook geregeld leuke weetjes, diverse reistips en verhalen, heerlijke recepten, diverse verhalen van gastbloggers, lifestyle en meer! Kort om, voor ieder(e mama) wat wils!

Gewoon even op je telefoon, tablet of laptop op je schoot wat ontspannende artikels lezen, terwijl je een kop thee en een reep chocolade of zak snoep achter de kiezen verstopt.

 

Maar daarvoor moet je natuurlijk wel even een bezoekje doen aan de website.

 

Liefs,


Reactie schrijven

Commentaren: 0