Mama's op hakken! (deel 1)

Vandaag ben ik een dagje met dochterlief weggeweest en wel naar Leeuwarden!

Wij hadden namelijk een afspraak met de bloggers van Mama's op hakken voor een fotoshoot. Er werden foto's van ons gemaakt die zij straks zullen toevoegen aan de blog die ze over mij zullen schrijven, als jonge moeder en hoe ik dat ervaar. Ik ben hiervoor ook geïnterviewd, om mijn verhaal te doen, mijn ervaringen te delen en te vertellen hoe ik het moederschap ervaar, in combinatie met mijn studie, werk en het sociale leven.

Naast beelden van mij, zijn er natuurlijk ook een paar leuke shots gemaakt van dochterlief en van ons samen.

 

Wil jij weten wat ik hen allemaal verteld heb en hoe ik andere moeders wil inspireren? Blijf dan in de buurt zodat jij als een van de eersten de blog ziet verschijnen!

Hiernaast alvast wat eigen foto's in Leeuwarden

 

Liefs,


Reactie schrijven

Commentaren: 0